HU | EN
MENÜ

Tanuljuk meg együtt alakítani a jövőnket!

Képzelj el egy játékot: ha a jövőből visszaküldenének a jelenbe, te min változtatnál itt és most, hogy javíts a világunkon? – Döntened kell. Most csatlakozhatsz egy különleges egységhez, akik térben és időben utazva megváltoztathatják a világ sorsát. Akadályozd meg a globális felmelegedést, az élővizek szennyezését, a védett állatfajok kipusztulását, és építs fel egy olyan világot, ahol fenntarthatóan és biztonságosan élhetünk.

A jövő a tiéd, de nincs sok időd. Minden rajtad múlik, minden döntés, próba, amely előtted áll, befolyásolja a világ sorsát. De együtt, nektek sikerülhet. Vállalod a kalandot? Szükségünk van a hősökre. A jövőt csak együtt tehetjük jobbá.

A Heroes of the Future Ifjúsági élményprogram a Hungexpo megújult E pavilonjában, 2021. november 29. és december 5. között előzetes egyeztetés alapján, iskolai osztályok által látogatható. A körülbelül hetvenöt perces, vezetett, csoportos fenntarthatósági élményprogramon való részvételen felül a 10-16 éves fiatalokból álló osztályoknak lehetőségük lesz a Your Planet fenntarthatósági közönségprogramok és egyéb kísérő események megtekintésére is.

Helyszín

Az Ifjúsági élményprogramok helyszíne a felújított Hungexpo
Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ „E” pavilonja.

A helyszínt az alábbi térképen is megtekintheti.

A Jövő Hősei
Ifjúsági élményprogramok
A Jövő Hősei
Ifjúsági élményprogramok

Megközelítés

A rendezvény helyszíne Budapest belvárosából és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthető.

 

A károsanyag-kibocsátás minimalizálása érdekében kérjük, hogy gépjárműveik helyett használják a budapesti tömegközlekedést. A szervezők arra törekednek, hogy a résztvevők minél több környezetkímélő közlekedési eszközzel közelíthessék meg a rendezvény helyszínét.