Tanuljuk meg együtt alakítani a jövőnket!

A Heroes of the Future Ifjúsági élményprogram a Hungexpo E pavilonjában, 2021. november 30. és december 5. között az előzetes pályázaton kiválasztott iskolai osztályok által látogatható. A körülbelül hetvenöt perces, vezetett, csoportos fenntarthatósági élményprogramon való részvételen felül a 10-16 éves fiatalokból álló osztályoknak lehetőségük lesz a Your Planet fenntarthatósági közönségprogramok és egyéb kísérő események megtekintésére is.

Az iskolai pályázat lezárult.
Az iskolai pályázat lezárult.
Az iskolai pályázat lezárult.
Az iskolai pályázat lezárult.
Az iskolai pályázat lezárult.
Az iskolai pályázat lezárult.

Az eseménysorozat alatt 4680 diák, vagy másképpen 156 db 30 fős diákcsapat kap lehetőséget az interaktív fenntarthatósági kalandpályán végigmenni.

Az élményprogram után a diákok meglátogathatják a Te bolygód (Your Planet) interaktív ismeretterjesztő élményközpontot, ahol átélhetnek egy lehetséges jövőt, megtapasztalhatják, hogy milyen lesz egy fenntartható világ városa, lakása, közössége, vagy energiaellátása, illetve megismerhetik a felelős fogyasztás alapjait és a fenntartható élelmiszerellátás megteremtésének fontosságát is.

A pályázat lezárult, a nyertes iskolák e-mailben kapnak értesítést minden további fontos részletről.
Amennyiben kérdése merülne fel a pályázattal kapcsolatban, kérjük küldje el erre a címre: heroes@planetbudapest.hu

Köszönjük minden jelentkezőnek az érdeklődést, a megküldött anyagokat!

Helyszín

Az Ifjúsági élményprogramok helyszíne a felújított Hungexpo
Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ „E” pavilonja.

A helyszínt az alábbi térképen is megtekintheti.

A Jövő Hősei
Ifjúsági élményprogramok
A Jövő Hősei
Ifjúsági élményprogramok

Megközelítés

A károsanyag-kibocsátás minimalizálása érdekében kérjük, hogy gépjárműveik helyett használják a budapesti tömegközlekedést és a rendezvény dedikált ingyenes járatait.

A rendezvényre érkezőknek 50%-os kedvezményt biztosítunk, amennyiben a VOLÁNBUSZ Zrt., a MÁV-START Zrt. vagy a GYSEV Zrt. járatait választják az utazáshoz.

Az Ifjúsági Élményprogramra látogató iskolás csoportok és kísérőik számára pedig ingyenes utazást biztosítunk ezen közlekedési társaságok járatain.

A Planet Budapest 2021 közösségi közlekedésével kapcsolatos összes részlet megtekinthető itt.