HU | EN
MENÜ
Jelentkezem kiállítónak

Szeretne részese lenni a Planet Budapest 2021-nek? Várjuk jelentkezését!

A visegrádi országok fenntartható fejlődés iránt elkötelezett vállalatai és startupjai lehetőséget kapnak, hogy a "Fejlődés harmóniában a természettel – Fenntarthatósági Expón" bemutassák, milyen termékekkel és szolgáltatásokkal járulnak hozzá a fenntartható fejlődéshez.

Jöjjön el és mutatkozzon be a Planet Budapest 2021-en!


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kiállítóként történő részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. Ennek megkezdéséhez kérjük, kattintson az alábbi linkek egyikére, és töltse ki a kiállítói kérdőívet.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2021. július 31., 23:59. A beérkezett jelentkezéseket a szervezők kiértékelik, majd az eredményről 2021. augusztus 15-ig e-mailben értesítik a jelentkezőket. A Szakkiállításra történő jelentkezés csak az írásbeli jóváhagyást követően tekinthető érvényesnek.

A kiállító részvétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és feltételeket a jobb oldali dokumentumlistában találja. A "Kiállítói információk" című dokumentum egyfajta vezetői összefoglalóként a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza. A Kiállítói Tájékoztató és Szolgáltatási Kézikönyv pedig részletesen ismerteti a tudnivalókat és a feltételrendszert.

 

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekről a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. tud felvilágosítást adni.

E-mail:
planetexpo@hepa.hu

Telefon:
+36 1 922 2626