Your Planet - Közönségprogramok a fenntarthatóságról

Hogyan élhetnének a gyermekeink egy jobb világban?

Élhetünk harmóniában a természettel?

Mit tehetünk a jobb jövőért?

Szeretne ön is egy jobb világban élni?

Ezekre és hasonló kérdésekre keressük közösen a választ a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón és Világtalálkozón, a visegrádi országok közös, fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvényén. Jöjjön el 2021 november 30. és december 5. között a Hungexpo G pavilonjába és ismerje meg a Planet Budapest 2021 ismeretterjesztő élményközpontját, ahol betekintést nyerhet a fenntartható jövő mindennapjaiba. A helyszínen szórakoztató családi programként megtapasztalhatja és felfedezheti, hogy milyen lesz egy fenntartható világ városa, lakása, közössége, vagy energiaellátása, illetve megismerheti a felelős fogyasztás alapjait és a fenntartható élelmiszerellátás megteremtésének fontosságát is.

Tanuljunk együtt mindennapi módszereket, amelyekkel életünket, közösségünket a fenntartható fejlődés útjára vezethetjük együtt a régi és új tudás eszközeivel!

A Your Planet Fenntarthatósági közönségprogramoknak a Hungexpo megújult G pavilonja ad helyet hat napon át, 2021. november 30. és december 5. között. A rendezvény 11 izgalmas helyszínen, egy food court-el és fenntartható piaccal kiegészítve, az egész család számára érdekes, interaktív formában mutatja be a fenntartható fejlődés mindennapi eszközeit.

Tanuljunk együtt mindennapi módszereket, amelyekkel életünket, közösségünket a fenntartható fejlődés útjára vezethetjük együtt a régi és új tudás eszközeivel!

A Your Planet Fenntarthatósági közönségprogramoknak a Hungexpo megújult G pavilonja ad helyet hat napon át, 2021. november 30. és december 5. között.

A rendezvény 11 izgalmas helyszínen, egy food court-el és fenntartható piaccal kiegészítve, az egész család számára érdekes, interaktív formában mutatja be a fenntartható fejlődés mindennapi eszközeit.

Helyszín

A Közönségprogramok helyszíne a felújított Hungexpo
Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ „G” pavilonja.

A helyszínt az alábbi térképen is megtekintheti.

A Te bolygód
Közönségprogramok
A Te bolygód
Közönségprogramok

Megközelítés

A károsanyag-kibocsátás minimalizálása érdekében kérjük, hogy gépjárműveik helyett használják a budapesti tömegközlekedést és a rendezvény dedikált ingyenes járatait.

A rendezvényre érkezőknek 50%-os kedvezményt biztosítunk, amennyiben a VOLÁNBUSZ Zrt., a MÁV-START Zrt. vagy a GYSEV Zrt. járatait választják az utazáshoz.

Az Ifjúsági Élményprogramra látogató iskolás csoportok és kísérőik számára pedig ingyenes utazást biztosítunk ezen közlekedési társaságok járatain.

A Planet Budapest 2021 közösségi közlekedésével kapcsolatos összes részlet megtekinthető itt.


Az autókkal érkező vendégeink számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a szabad férőhelyek függvényében.