Sajtószoba

Köszönjük érdeklődését a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó, Közép-Európa legnagyobb fenntartható fejlődéssel foglalkozó nemzetközi konferenciája iránt.

Várjuk Önt a felújított HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. november 29. és december 5. között.

Sajtóakkreditáció

Felhívjuk figyelmét, hogy csak az itt leadott akkreditációs igényeket áll módunkban befogadni. Kattintás után a megjelenő adatmezők kitöltésével regisztrálhat a Planet Budapest 2021 rendezvényre.


Kérjük az adatok feltöltését megszakítás nélkül tegye meg, mert a regisztrációs rendszer nem rögzít félig kitöltött űrlapot.


Az eseménnyel kapcsolatos részletes információkért kérjük, tekintse át a médiatárban megtalálható sajtóanyagot.


Akkreditáció
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a sajtóregisztráció csak a hivatalos visszaigazolás után válik érvényessé. Az általános akkreditáció nem biztosít közvetlen bejárást a Világtalálkozó plenáris szekcióüléseire, (HUNGEXPO, „C” pavilon) és a Gálakoncertre. Ezen események látogatása kizárólag külön meghívás alapján történik.

A Világtalálkozó teljes programja követhető lesz online stream formájában angol és magyar nyelven egyaránt, beleértve a fent említett, zártkörű eseményeket is.


A jelentkezés során kiemelten kérjük annak figyelembevételét, hogy az eseményre történő belépés a sajtó magyar képviselői számára kizárólag érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. Az esemény látogatását érintő jogszabályokról itt tájékozódhat.

Médiatár

Az alábbi gyűjtés tartalmazza a tudósításokhoz használható segédanyagokat.

Helyszín

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén a parkolás ingyenes a sajtó akkreditált tagjai számára. A közvetítő kocsik érkeztetése a rendezvény a 2-es kapuján keresztül biztosított.

Kapcsolat
sajtókoordináció
Felmerülő kérdéseit az alábbi e-mail címen várjuk:
Press.Planet2021@mfa.gov.hu
Az eseménnyel kapcsolatos általános információk iránt itt érdeklődhet:
PlanetBudapest2021@mfa.gov.hu